. Ma Gedeon napja van.
Kátyú bejelentő vonal
2011-08-05 15:28:13
Kátyú bejelentő vonal

Kátyú bejelentő vonal

Új kezdeményezést indít az Önkormányzat. Az utak karbantartásra vonatkozóan lakossági segítséggel szeretnék megkönnyíteni a Veresegyházon közlekedők életét. Teszik ezt oly módon, hogy egy arra kialakított központi telefonszámra, bárki bejelentheti, ha kátyút észlel az utakon.

 

Veresegyház közútjait és utcáit folyamatosan karbantartják és felújítják. Azonban a körülmények mindig hoznak olyan történéseket, amikor a befoltozott lukak, nagyobb teherautó, vagy szélsőséges időjárás miatt újra javításra szorulnak. Szinte egyik napról a másikra keletkeznek balesetveszélyes gödrök, melyek kiküszöbölésére ez idáig a városban a GAMESZ munkatársai folytattak járőrözést.

 

Mostantól ez megváltozik. A továbbiakban ugyanis a GAMESZ központi számán és központi e-mail címén lehet majd bejelenteni, ha valaki kátyút észlel a veresegyházi utakon.

 

GAMESZ kátyú bejelentő vonala: 06-28/585-190

e-mail címe: gamesz@veresegyhaz.hu

 

Idáig az utak karbantartási munkálatait az önkormányzat által megbízott alvállalkozók végezték el. A későbbiekben ezt a tevékenységet is saját erőből és forrásból kizárólag a GAMESZ végzi.

 

Válóczy

Hírforrás: Nagy József Attila

 

A veresegyházi utakon történő kátyúzásról további képeket GALÉRIÁNKBAN tekinthetnek meg!


 

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>