. Ma Gedeon napja van.
Baba született az M3-as autópályán
2011-06-14 22:29:27
Baba született az M3-as autópályán

Baba született az M3-as autópályán

Nem mindennapi eseményre lehettek figyelmesek azok, akik ma reggel az M3-as autópálya bevezető szakaszán közlekedtek. A pálya újpesti lehajtójánál ugyanis egy veresegyházi kisbaba készülődött arra, hogy meglássa a napvilágot. A szülők reggel fél hétkor indultak el Veresegyházról egy budapesti kórházba, de a baba az intézménybe érkezés előtt, háromnegyed hétkor gondolta úgy, hogy világra jön.

 

A különleges körülmények között szült kétgyermekes édesanya, Zsófi (32) elmondása szerint fájásai hajnali ötkor kezdődtek. Autójukkal éppen az újpesti lehajtónál voltak, amikor már nem lehetett várni, és félre kellett állniuk, hogy második gyermekük megszülethessen, közben az édesapa hívta a mentőket.

 

Az újszülött kisfiút, megszületése után, az édesanya kardigánjába takarták, míg meg nem érkeztek az Országos Mentőszolgálat és a Peter Cerny Alapítvány mentőautói, hogy kórházba szállítsák a kicsit és édesanyját. Időközben az aggódó nagyszülők is a helyszínre érkeztek, a szülők első gyermekével, Jázminnal.

 

A kisfiú, Balázs, egészséges, 3750 grammal és 59 centiméterrel született. A köldökzsinórt az édesapa vághatta el. A kisbaba és anyukája, amennyiben minden rendben lesz, pár nap múlva elhagyhatják a kórházat.

 

Ezúton a Veresegyházi Hírhatár is gratulál a kis jövevényhez! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

 

 

Hírforrás: blikk.hu


További híreink
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>